Contact
Het hele jaar lang een goed functionerende verwarming

PVO-MO staat klaar voor een onderhoud van uw centrale verwarming in Antwerpen.

Een jaarlijks onderhoud aan uw gas- en mazoutketel is sinds enkele jaren verplicht. Dit onderhoud mag enkel uitgevoerd worden door een erkend technicus. PVO-MO heeft dit certificaat, dus contacteer ons voor het onderhoud van uw centrale verwarming in Antwerpen of omgeving.

PVO-MO voert een onderhoud uit van alle soorten ketels en alle soorten mazoutbranders. Wij zijn niet gebonden aan bepaalde merken.

Wij zijn professionele gasinstallateurs met de Cerga-kwaliteitslabels G1 en G2. Dit betekent dat wij zonder problemen gasinstallaties mogen plaatsen en dat keuringsbewijzen van ons een geldig bewijs zijn voor de overheid of uw verzekeringsmaatschappij.

Wij zijn ook gekwalificeerd om een verwarmingsaudit uit te voeren. Bij deze verwarmingsaudit gaan we na of uw verwarmingsinstallatie geoptimaliseerd kan worden door bepaalde zaken aan te passen, bijvoorbeeld door vervanging van uw ketel. Er wordt ook een verwarmingsrapport afgeleverd waarin we al onze bevindingen neerschrijven.

Een onderhoud van uw centrale verwarming in Antwerpen of omgeving is dus ongetwijfeld een klus voor PVO-MO. Neem contact met ons op via het contactformulier op deze website om uw onderhoud vandaag nog te plannen.

03 500 08 44